Οι ανακαινίσεις σπιτιών ή επαγγελματικής στέγης είναι μία διαδικασία που συχνά προκαλεί άγχος ή αβεβαιότητα στους ιδιοκτήτες, επειδή δεν γνωρίζουν ποιες επεμβάσεις πρέπει να γίνουν, ώστε να καλύψουν αποτελεσματικότερα τις ανάγκες τους. Ακόμα και η ανακαίνιση τμήματος ενός διαμερίσματος, όπως η ανακαίνιση μπάνιου ή ανακαίνιση κουζίνας μπορεί να προκαλέσει άγχος και αβεβαιότητα. Αν θέλετε να αποφύγετε το άγχος, η επιχείρησή μας προσφέρει ολοκληρωμένη υπηρεσία ολικής ανάληψης με το κλειδί στο χέρι.

Οι ανακαινίσεις περιλαμβάνουν αποτύπωση των χώρων, μελέτη-σχεδιασμό, φωτορεαλιστική απεικόνιση, προϋπολογισμό με βάση τη μελέτη που έχει πραγματοποιηθεί, χρονικό προγραμματισμό εργασιών, κατασκευή με εξειδικευμένα συνεργεία.

 

Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΠΕ Κατασκευαστική χρησιμοποιεί έμπειρα συνεργεία, τα οποία καθοδηγούνται σε όλες τις φάσεις των εργασιών. Αναλαμβάνει ανακαινίσεις γραφείων, καταστημάτων, κατοικιών.

Οι ανακαινίσεις γραφείων - καταστημάτων υλοποιούνται σε σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς να επιβαρύνεται η ποιότητα ή το κόστος κατασκευής. Η εταιρία προσαρμόζει τις προτάσεις, για τις ανακαινίσεις γραφείων - ανακαινίσεις καταστημάτων στα οικονομικά δεδομένα των πελατών καλύπτοντας στο έπακρο τις απαιτήσεις τους.Η ανακαίνιση σπιτιού είναι μία διαδικασία η οποία αφενός θα αλλάξει το περιβάλλον στο οποίο ζείτε, αφετέρου θα δημιουργήσει υπεραξία στην ακίνητη περιουσία σας. Πραγματοποιούμε ανακαινίσεις κατοικιών δημιουργώντας πιο άνετους - λειτουργικούς χώρους, γνωρίζοντας ποιες επεμβάσεις πρέπει να γίνουν από τεχνική άποψη. Με την εμπειρία που διαθέτουμε στις ανακαινίσεις σπιτιών, έχουμε τη δυνατότητα να βρούμε την κατάλληλη και ξεχωριστή λύση στην δική σας ξεχωριστή κατοικία. Οι έμπειροι συνεργάτες μας θα δώσουν μία υπεύθυνη, γρήγορη, εγγυημένη κατασκευαστική λύση στην πρόκληση του σπιτιού σας. Η ανακαίνιση σπιτιού δεν είναι απαραίτητα λύση ανάγκης, ίσως να είναι και καλύτερη επενδυτική επιλογή σε σχέση με μία καινούργια κατοικία.

Εκτός όμως από ανακαινίσεις εσωτερικών χώρων, μπορούμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την ανακαίνιση της όψης του κτιρίου σας. Παράλληλα έχουμε την τεχνογνωσία να προσφέρουμε υπηρεσίες για τη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης των κτιρίων σας, είτε με μικρές επεμβάσεις είτε με ολοκληρωμένες επεμβάσεις που εξασφαλίζουν μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης σε μεγάλο ποσοστόΕνδεικτικά οι εργασίες που υλοποιούμε στις ανακαινίσεις είναι :

 1. ηλεκτρολογικές εργασίες
 2. υδραυλικές εργασίες εργασίες θέρμανσης και κλιματισμού
 3. ηλεκτρονικές εργασίες και αυτοματισμοί
 4. ανελκυστήρες
 5. εργασίες γυψοσανίδας
 6. εργασίες επιχρισμάτων
 7. επιστρώσεις δαπέδων
 8. επενδύσεις διακοσμητικών υλικών και πετρωμάτων
 9. σιδηρουργικές εργασίες - inox
 10. εξωτερικά κουφώματα
 11. εσωτερικά κουφώματα
 12. κουζίνες - ντουλάπες
 13. ελαιοχρωματισμοί
 14. ειδικές κατασκευές

 Σε σχέση με την αδειοδότηση των εργασιών

 • έγγραφη ενημέρωση προ 48 ωρών για την εκτέλεσή εργασιών,
 • έκδοση άδειας εργασιών μικρής κλίμακας,
 • άδειας δόμησης όταν απαιτείται.

 

Δυνατότητα παροχής :

 1. αποτύπωσης του χώρου του ακινήτου,
 2. μελέτης για τη διαμόρφωση του χώρου,
 3. φωτορεαλιστικής απεικόνισης,
 4. προκοστολόγησης έργων μέσα από τεχνο-οικονομική μελέτη.