Καλέστε μας στο 2410 535388 ή 6947 697460 για ενημέρωση.

Εκδίδουμε Άδεια Ίδρυσης και Λειτουργίας για Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος ή άλλες παρεμφερείς δραστηριότητες όπως εκπαιδευτήρια , γυμναστήρια , ινστιτούτα αισθητικής και γενικά καλύπτουμε σχεδόν οποιαδήποτε δραστηριότητα χρειάζεται Άδεια Λειτουργίας .

Συγκεντρώνουμε τα απαραίτητα δικαιολογητικά (ταυτότητα, μισθωτήριο, υπεύθυνες δηλώσεις κλπ)

Συντάσουμε όλες τις απαραίτητες μελέτες και σχέδια που απαιτούνται κατά περίπτωση, εκδίδουμε βεβαίωση χώρου κύριας χρήσης, αιτούμαστε χρήση γης.

Σε περίπτωση που υπάρχουν αυθαιρεσίες μπορούμε να τις τακτοποιήσουμε , με την εφαρμογή των κατάλληλων πολεοδομικών νομοθεσιών και διαδικασιών.

Αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία στην Υγειονομική Υπηρεσία, όπου υποβάλουμε τα κατάλληλα σχέδια κατόψεων σύμφωνα με τις προδιαγραφές της νομοθεσίας αλλά και τις ανάγκες σας για λειτουργική διαρύθμιση του χώρου σας, μαζί με το διάγραμμα ροής, ενώ συντάσουμε τα αρχεία τεκμηρίωσης διαδικασίων και σας ενημερώνουμε πως να τα συμπληρώνετε σωστά κατά τη λειτουργία της επιχείρησης.

Διεκπεραιώνουμε εάν απαιτηθεί όλη την διαδικασία στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπου κάνουμε μελέτη πυρασφάλειας. 

 

Μπορούμε να κατασκευάσουμε το κατάστημα σας, από την αρχή ως το τέλος, να σχεδιάσουμε τα έπιπλα, τις προθήκες, τις ειδικές κατασκευές .