Βασικοί Συντελεστές

Η δραστηριότητα των δύο βασικών συντελεστών της “ΈΚΦΡΑΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ε.Π.Ε.” ξεκινά χρόνια πριν την ίδρυση της εταιρείας και συνεχίζει έως σήμερα με την εμπειρία τους να ενσωματώνεται στο ενεργητικό της εταιρείας.

 
Η δραστηριότητα του Ιωάννη Ν. Παναγιώτου αρχικά ξεκίνησε με την επίβλεψη κατασκευών στα πλαίσια των ολυμπιακών έργων, όπου και εργάστηκε το 2004. Στη συνέχεια δημιουργήθηκε η επαφή του με το χώρο των κατασκευών στην πόλη της Λάρισας καθώς εργάστηκε σε κατασκευαστική εταιρεία της πόλης. Το 2005 ιδρύει την προσωπική του επιχείρηση και ξεκινά την μελέτη και κατασκευή ενός συγκροτήματος κατοικιών αποτελούμενο από δύο οικοδομές, σε ιδιόκτητο οικόπεδο με σκοπό την πώληση διαμερισμάτων. Ταυτόχρονα ασχολείται με την μελέτη και επίβλεψη ιδιωτικών έργων κατοικιών και βιοτεχνικών κτιρίων καθώς επίσης και παρουσίαση προτάσεων αναβάθμισης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Διατηρεί έως και σήμερα σε λειτουργία το Αρχιτεκτονικό Γραφείο ARch Studio Panagiotou. Είναι στο Μητρώο Εμπειρίας Κατασκευαστών (ΜΕΚ), πραγματογνώμονας του ΤΕΕ Κ/Δ Θεσσαλίας καθώς και Επιθεωρητής Κατάταξης Ξενοδοχείων και Ενοικιαζόμενων Δωματίων. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι αποτέλεσε μέλος της Διοικούσας Επιτροπής και της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας, καθώς και του Δ.Σ. του συλλόγου Αρχιτεκτόνων Ν. Λάρισας
 
 
 
 
Από την άλλη ο Δημήτριος Θ. Ψάλλας αρχίζει την ενασχόλησή του με τον απαιτητικό χώρο της κτηματαγοράς το 2005 στην περιοχή της πρωτεύουσας στον τομέα των κατασκευών αλλά και της εμπορικής προώθησης και εκμετάλλευσης ακινήτων. 'Εχοντας συνεργαστεί με κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου των κατασκευών στην περιοχή της Αθήνας αλλά και σε εθνικό επίπεδο και έχοντας καθημερινή τριβή με το χώρο του real estate, έχει αποκτήσει επαρκή γνώση και εμπειρία ώστε να είναι σε θέση να βάλει τα θέλω και τις απαιτήσεις των υποψηφίων πελατών στις σωστές βάσεις με στόχο την ικανοποίησή τους, προτείνοντας σύγχρονες και λειτουργικές λύσεις.