Η Έκφραση Κατασκευαστική Ε.Π.Ε. είναι μια τεχνική-κατασκευαστική εταιρία με εμπειρία στο χώρο της κατασκευής σύγχρονων και λειτουργικών κατοικιών, γραφείων και καταστημάτων, καθώς επίσης και στις αναβαθμίσεις-ανακαινίσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, όπως και στην εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών μέσω τρισδιάστατης φωτορεαλιστικής απεικόνισης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων .

Η ολοκλήρωση και παράδοση περίπου 3000 τ.μ που καλύπτουν σχεδόν όλο το εύρος του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού όπως :

  • κατασκευή οικιστικών projects

  • ανακαινίσεις – αναβαθμίσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων

φανερώνει την τεχνογνωσία, την εμπειρία και την βαθιά γνώση του αντικειμένου.

Κατανοώντας την αναγκαιότητα της αειφόρου ανάπτυξης και της εξοικονόμησης ενέργειας στα κτίρια η Έκφραση Κατασκευαστική Ε.Π.Ε έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της, ολοκληρώνοντας έργα βελτίωσης ενεργειακής απόδοσης σε κτίρια με παρεμβάσεις όπως :

  • εξωτερική θερμομόνωση,

  • ολοκληρωμένη μόνωση δωμάτων-ταρατσών (θερμομόνωση-υγρομόνωση),

  • αλλαγή καυσίμου θέρμανσης κ.α.

Παράλληλα έχει ολοκληρώσει με επιτυχία έργα που αφορούν στην

  • εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων σε στέγες και δώματα,

  • εγκατάσταση αυτόνομων φωτοβολταϊκών συστημάτων.

tautotita

    Η σύστασή της εταιρίας ξεκινάει το 2009 με την συνεργασία των δύο βασικών συντελεστών της Ι. Παναγιώτου και Δ. Ψάλλα, οι οποίοι πραγματοποιούν τον μετασχηματισμό του Αρχιτεκτονικού γραφείου Ιωάννη Ν. Παναγιώτου που λειτουργούσε από το 2005 στην εταιρική μορφή που έχει σήμερα.

    Όλα αυτά ξεκίνησαν από την ανάγκη δημιουργίας μιας νέας αντίληψης για την στέγαση και την ποιότητα ζωής. Οι συντελεστές της εταιρίας ξέρουν πως σημαντικό είναι να κατασκευάζεις σενάρια ζωής και χρήσης για τους ανθρώπους και όχι απλώς κτίρια, άρα επιδιώκουν κάθε οικοδομικό έργο που κατασκευάζουν ή μελετάνε να είναι ένα επώνυμο αρχιτεκτονικό έργο. Για αυτό μαζί με την ποιότητα και την πιστοποίηση των υλικών και των υπηρεσιών, προσθέτουν την υπεραξία που παράγει η αισθητική και ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός στις κατασκευές που υπογράφουν.

    Στον ίδιο άξονα φιλοσοφίας της κατασκευής ενσωματώνεται η ανάγκη για βιοκλιματικά χαρακτηριστικά στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό των κτηρίων. Αυτό επιτυγχάνεται αξιοποιώντας κάποιους από τους παράγοντες του μικροκλίματος κάθε περιοχής, όπως ο σωστός ηλιασμός, ο φυσικός φωτισμός, ο φυσικός αερισμός και δροσισμός μέσω του σωστού προσανατολισμού των κτηρίων και άλλων συστημάτων.

    Έτσι επιστρέφουμε στο περιβάλλον τις πηγές εκείνες που θα χρειαστούμε ξανά και ξανά για την ενεργειακή κατανάλωση του κτηρίου. Παράλληλα μειώνουμε το κόστος της λειτουργίας ενός κτιρίου και προσθέτουμε άνεση και ευεξία κατά την παραμονή σε αυτό. Η επιστημονική γνώση και η αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας είναι τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται από την εταιρία στις κατασκευές της.

    Μέσα από όλα αυτά και έχοντας λάβει υπ όψιν όλα τα προβλήματα και τις ανησυχίες που απασχολούν το χώρο της κτηματαγοράς και της κατασκευής το τελευταίο διάστημα η “ΕΚΦΡΑΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Ε.Π.Ε.”, προσάρμοσε τα δεδομένα της στα μέτρα της νέα εποχής επαναπροσδιορίζοντας τους στόχους της έτσι ώστε να δημιουργήσει μια νέα βάση και μια νέα δυναμική στις σχέσεις της με τους πελάτες. Με ένα ιδιαίτερα διευρυμένο δίκτυο συνεργατών σε όλους τους τομείς της κατασκευής είναι σε θέση να προτείνει στους υποψήφιους πελάτες, τις καλύτερες δυνατές λύσεις στην κατασκευή ιδιωτικών έργων, ανακαινίσεων και ενεργειακής αναβάθμισης κατοικίας έχοντας ως γνώμονα την απόλυτη σχέση ποιότητας – κόστους .